Maandag 27 mei 20.15 uur
Amsterdams Theaterhuis, M. van Bouwdijk Bastiaansestraat 54, A’dam
Toegang: €5,00   KAARTEN online 


NIEUWE VOORSTELLINGEN IN EEN DUBBELPRESENTATIE:

Grey Vibes Amsterdam Theaterdans 

 WEG VAN ESCHER 

Een dans over het kunnen afdalen naar boven

Ondanks verval verglijdt geen fractie tijd.
Intussen blijft het klotsen, kabbelen en ruisen in je verbeelding.

Dansers Margaretha Louwers, Martin Tulder, Liesbeth Kooyman, Anneke Kruijer, Nel van der Ploeg, Herman Vriesendorp, Sonja Postma, Lucia Loupias, Ellie Pauelsen, Det van der Vorstenbosch, Monique Cuppen,Ina Homan, Marie Jose Fakkeldij-Plezers, Marjon Terlaag, Maartje Brakenhoff Choreografie in samenwerking met dansers Tineke Veenhof


New Choreographic Design

 UNIVERSAL 

De voorstelling “Universal” van New Choreographic Design brengt niet alleen verschillende generaties samen, maar ook mensen met verschillende achtergronden. De choreografen als de dansers, onderzoeken zowel de kaders van het individu als die van de groep. Wat laat jou bewegen? Wat laat de groep bewegen? Of is dat hetzelfde? Grenzen worden onderzocht. Is een grens iets wezenlijks, iets intrinsiek aan het menszijn? Of is het een fundamenteel maatschappelijk gegeven, waarbij een lijn een grens is? Of heeft een grens meer in zich? Het ‘zijn’, er ‘zijn’- in de pure vorm, brengt deze dialoog naar voren, zonder oordeel – goed of fout. Daarin zie je de mens. Tijdens de voorstelling ben je meer dan publiek, meer dan een kijker: je bent zowel bewust als onbewust onderdeel van het verhaal – als deel van je eigen verhaal. Jij staat als mens tegenover-naast-achter de dansers, waarbij een omhelzing-aanraking tussen jou en de dansers vanzelfsprekend is.

Choreografen: Christoph Eberl & Nelse Van Heurck Dansers: Mariam, Herman, Emma, Suze, Veerle K. , Veerle vd B., Jan, Melany en Paulien.

Try out van een gedeelte van de voorstelling vindt plaats op 27 mei 2019 @ AmsterdamsTheaterhuis en op 17 Juni 2019 vindt de volledige voorstelling plaats @ CREA Theater Amsterdam.