Good [old] Times (vervolg) i.s.m. Holland Dance – Regentes

Posted on sep 15, 2016

Good [old] Times (vervolg) i.s.m. Holland Dance – Regentes

Datum: donderdag 15 september 2016 - donderdag 15 december 2016
Tijd: 12:30 - 14:00

Soort:


fotowsklein
Tijd om in beweging te komen en de ruimte te gebruiken. Tijd om te dansen!
De vervolgcursus is speciaal ontwikkeld voor de meer ervaren en vitale danser van 55+. Deze cursus bestaat uit 12 lessen waarin je aan de slag gaat onder leiding van de professionele dansdocenten van Holland Dance. Ook in deze lessenserie staan het beleven van dansplezier en ontmoeting hoog in het vaandel.
De moderne dans vormt de basis voor de cursus. Maar, ondertussen komen ook invloeden uit andere dansdisciplines aan bod, zowel in dans- als muziekkeuze.
De lessen van de vervolgcursus zijn geschikt voor dansers met enige ervaring die is verkregen in de Good (old) Times cursussen of bij andere danslessen. In deze lessen ligt de fysieke en technische uitdaging op een hoger niveau dan in de basiscursus. Een goede basisconditie komt dus goed van pas! Uiteraard houdt de docent wel rekening met je (individuele bewegings-) capaciteiten.
Het tempo van het instuderen van de dansoefeningen ligt iets hoger dan in de basiscursus. Immers kunnen we er al vanuit gaan dat je enige basiskennis hebt over technieken en opbouw van een dansles. In de lessen is er aandacht voor het ontwikkelen van je algehele (fysieke) conditie, lichaamsbewustzijn, balans, spierkracht en flexibiliteit. Er wordt gewerkt aan het ontwikkelen van je bewegingsgeheugen in oefeningen waarin bewegingen worden aangeleerd. Ook is er ruimte voor je eigen creativiteit in improvisatie-opdrachten.
Wel zin om te dansen, maar nog weinig of geen ervaring? Schrijf je dan in voor de basiscursus.
• GRATIS proefles 15 september
• Cursusdata: 22 september t/m 15 december (12 lessen) minus 20 oktober
• Tijd: donderdag 12.30-14.00 uur
• Deelnemersbijdrage: € 100,00 (met Ooievaarspas € 50,00)
• Docent: Merel Driessen (onder voorbehoud)
Mocht je nog vragen hebben, mail naar goodoldtimes@greyvibes.nl.
Aanmelden