Open Monumentendagen

Posted on sep 13, 2015

Open Monumentendagen

Datum: zondag 13 september 2015
Tijd: 11:30 - 17:00

Soort:


Tijdens de Open Monumentendagen, 12 en 13 september, speelt Grey Vibes de voorstelling Hoe?Zo! Toen/Nu.
Afgelopen mei speelden de leden van Grey Vibes deze voorstelling eerder, dit was een groot succes! Alle voorstellingen waren uitverkocht. Tijdens deze open monumentendag op zondag 13 september gaat de voorstelling in reprise.
De voorstelling is gemaakt voor Markt 12. De locatie is de inspiratiebron en de spelers zijn daar, samen met regisseur Tineke Ubbels van KunstOpSchool, aan de slag gegaan om de thematiek van oorlog, onderduiken, keuzes maken verder uit te diepen en theatraal vorm te geven.
Het publiek wordt in de voorstelling uitgenodigd om samen met de spelers te ontdekken wat een niet vrije samenleving betekent voor de mens, het gezin en de hele samenleving. Kleine huiselijke situaties die grote drama’s kunnen worden, omdat men niet vrij is om te leven, te zeggen wat men wil of omdat men verplicht wordt mee te doen.
Selena Kranenborg verzorgt op saxofoon de muzikale omlijsting.
De voorstellingen worden gegeven op zondag 13 september om 11.30 uur en 16.00 uur. Per voorstelling is er een maximum van 20 personen. Reserveren is dan ook noodzakelijk en kan aan de balie van het museum, telefonisch 0543 471797 of per mail info@aaltenmuseum.nl.
De entree bedraagt € 5,00 en dit is inclusief een kop koffie of thee.