Na 10 jaar stopt Grey Vibes per 1 maart 2021 met de organisatie van haar theateractiviteiten voor 55+. In 2010 ontstaan vanuit een geslaagd hip hop dansexperiment voor ouderen in Theater De Engelenbaken en met de volle overtuiging dat je ook op latere leeftijd actief de podiumkunsten kan beoefenen. Gevoed door de behoefte van zowel deelnemers als makers en docenten heeft Grey Vibes in de afgelopen 10 jaar als inspirerende theaterbroedplaats uiteenlopende cursussen georganiseerd en prachtige theaterproducties gemaakt. Met professionele begeleiding en het gezamenlijk plezier altijd als uitgangspunt.Inmiddels zijn de tijden veranderd en is het aanbod voor cultuurparticipatie voor ouderen een vertrouwde ontwikkeling. Er is zelf een speciaal fonds voor opgericht.

Voor de organisatie van Grey Vibes is daarmee de tijd gekomen om het stokje over te dragen.
De activiteiten worden voortgezet onder leiding van de de docenten, de makers en de deelnemers zelf.
Deze website en het mailadres info@greyvibes.nl blijven tot maart 2022 in de lucht voor informatie en doorverwijzing naar de verschillende projecten.

Het was een feest om de afgelopen tien jaar lang met deelnemers, docenten en theatermakers Grey Vibes te mogen ontwikkelen.
Het heeft niet alleen ons beeld over het ouder worden positief beïnvloed, dat heeft het van velen.

Veel dank voor alles!