Huis van Vervoering, doe mee!

Posted on mei 30, 2017

WIJ ZOEKEN JOU
Enthousiaste spelers, bewegers, zangers en muzikanten
die vol toewijding willen spelen!

Na de succesvolle voorstellingen ‘Duinloaden’ en ‘Pijnlijke Melodie’ start in juli 2017 de derde editie ‘Huis van Vervoering’. Onder de bezielende leiding van theatermakers Jeroen van de Graaf, Roeland Drost en Annoushka Claassens ga je op zoek naar de essentie van theater.

Wanneer brengt iets of iemand je in beweging en hoe kun je dit theatraal vormgeven?

Je kan meedoen aan de zomerschool, de theaterproductie en theatermuziek.

Zomerschool lekker weg in eigen stad
Op een prachtige locatie aan de Haagse duinen werk je een maand lang met verschillende docenten uit de theaterwereld. Vanuit beweging, improvisatie, muziek, tekst en kleinkunst onderzoek je je eigen grenzen van je creativiteit.

Iedere maandagavond, woensdagavond en zaterdagmiddag van 3 tot en met 29 juli.

Theaterproductie de stad is ons huis
Als je na het volgen van de zomerschool ook in een voorstelling wilt spelen, kan je meedoen aan een muzikaal theaterproject op locatie. Geïnspireerd op de workshops van de zomerschool maak je een muzikale, beeldende voorstelling thematisch verbonden aan de plek waar het zich afspeelt.

Iedere woensdagavond, donderdagavond en zaterdagmiddag van 6 september tot en met 19 oktober. De voorstellingen worden gespeeld van 20 tot en met 26 oktober.

Theatermuziek
In de maand juli verken je onder leiding van muzikant, componist, theatermaker Roeland Drost de essentie van theatermuziek maken: leren denken en spelen in sferen en effecten, zoals in filmmuziek. We zullen al muziek ontwikkelen om in september in te kunnen passen in de theaterproductie op locatie. Je hoeft niet van blad te kunnen lezen.

Iedere dinsdag en donderdag avond van 7 tot en met 27 juli en van 6 september tot en 19 oktober. De voorstellingen worden gespeeld van 20 tot en met 26 oktober.

KIJK HIER VOOR MEER INFO, GEEF JE OP EN DOE MEE!