Overige initiatieven

Regelmatig worden wij benaderd door andere organisaties die voor hun eigen culturele initiatieven op zoek zijn naar enthousiaste deelnemers. Actuele projecten:

  • Workshops Storytelling en ‘entrepreneurial skills’ in Europees project!

    Voor het Europese project Aladdin and the intergenerational lamp geven we in januari een reeks van 3 workshops aan gepensioneerde senioren (60+) (gratis traject). Aladdin is een project met 5 Europese partnerlanden waar in elk land een reeks workshops wordt georganiseerd met als doel storytelling in te zetten als middel om jongeren bepaalde vaardigheden aan te leren.

    Doel van de training is om 12 (bijna) gepensioneerden gedurende een maand te trainen in storytelling skills en hoe je storytelling kan inzetten in het verkrijgen van ‘entrepreneurial skills’. Deze groep senioren gaat deze workshops uiteindelijk zelf geven aan een groep jongeren. Een verdiepend en interessant traject!

    Lees hier waarom deelnemen aan deze workshop interessant kan zijn. En klik hier om te lezen waarom we specifiek kiezen voor het gebruiken van storytelling. 

    Geïnteresseerd? Er zijn nog een paar plekken vrij! Mail naar lenneke@bureaubarel.nl Voor meer informatie over het project kijk je op: www.aladdinproject.eu

 

Heb je interesse deel te nemen aan één van de projecten? Neem dan contact op met de desbetreffende organisatie! Grey Vibes kan je hier verder niet mee helpen of voorzien van meer informatie.