Bij Grey Vibes kan je niet alleen genieten van anderen op het toneel, ook kan je zelf actief meedoen! Wij verzorgen diverse workshops zang, dans en theater.

Na de succesvolle voorstellingen ‘Duinloaden’ en ‘Pijnlijke Melodie’ start in juli 2017 de derde editie ‘Huis van Vervoering’. Onder de bezielende leiding van theatermakers Jeroen van de Graaf, Roeland Drost en Annoushka Claassens ga je op zoek naar de essentie van theater.

Wanneer brengt iets of iemand je in beweging en hoe kun je dit theatraal vormgeven?

Je kan meedoen aan de zomerschool, de theaterproductie of het orkest.

Zomerschool lekker weg in eigen stad
Op een prachtige locatie aan de Haagse duinen werk je een maand lang met verschillende docenten uit de theaterwereld. Vanuit beweging, improvisatie, muziek, tekst en kleinkunst onderzoek je je eigen grenzen van je creativiteit.

Iedere maandag-, woensdagavond en zaterdagmiddag van 3 tot en met 29 juli.

Theaterproductie de stad is ons huis
Als je na het volgen van de zomerschool ook in een voorstelling wilt spelen, kan je meedoen aan een muzikaal theaterproject op locatie. Geïnspireerd op de workshops van de zomerschool maak je een muzikale, beeldende voorstelling thematisch verbonden aan de plek waar het zich afspeelt.

We repeteren iedere maandag-, woensdagavond en zaterdagmiddag van 6 september tot en met 19 oktober. De voorstellingen worden gespeeld van 20 tot en met 26 oktober.

Wij zoeken jou!
Grey Vibes en het Koorenhuis zoeken enthousiaste spelers, bewegers, zangers en muzikanten die vol toewijding willen spelen!

Voor meer informatie of aanmelden, mail naar denhaag@greyvibes.nl.