MEEDOEN AAN EEN THEATERPERFORMANCE?

Hallo Grey Vibers!

Ik ben Philipp, 26 en ga na de zomer mijn laatste schooljaar van de opleiding Theatermaker/docent aan de Academie voor Theater en Dans te Amsterdam in. In mijn werk staat de mens en zijn lichaam centraal. Ik maak fysieke stukken/performances met weinig of zonder tekst die proberen grenzen op te zoeken, zowel thematisch als ook lichamelijk, zowel bij de performers als bij het publiek. Het mooiste vind ik als simpele handelingen enorme verhalen kunnen vertellen. De thema’s die ik aanraak zijn op hun manier erg persoonlijk, en tegelijkertijd in hun persoonlijkheid universeel.

Graag wil ik in mijn laatste jaar samen met een groep Grey Vibers werken en een thema met jullie aangaan dat ik erg spannend vind: seksualiteit.

Samen luisteren we naar elkaars verhalen over het ontdekken van de eigen seksualiteit en de eerste liefde. Waar waren wij toen, en waar staan we nu?
De verhalen zullen als basis dienen om een korte presentatie vorm te geven en worden met abstracte middelen verteld.

Het is belangrijk dat je ervoor open staat met mij dit thema aan te gaan en vooral durft.

Opgave:
Heb jij zin samen met mij dit te onderzoeken en te kijken hoe we persoonlijke verhalen op een abstracte en fysieke manier kunnen vertellen, en wil je ondertussen nog wat opsteken over theatervormen zoals mime en dans? Stuur dan een mail naar p.cahrpit@hotmail.com.

Vanaf 11 september repeteren wij 2 keer per week voor +-2.5 uur op de maandag en woensdag avonden.
De presentatie van ons werk vindt in het weekend 13 t/m 15 oktober plaats.

Locatie:
Akademie voor Theater en Dans,
Jodenbreestraat 3 te Amsterdam.
Voor de deelname vragen wij een bijdrage van 60 Euro.

Graag hoor ik van jullie!
Groeten

Philipp